TomPackalen

Kaikki blogit puheenaiheesta Venäläiset

Eurooppaa riittää kauas Uralille saakka!

Ranskassa kokoontui presidenttinsä Emmanuel Macronin johdolla joukko eurooppalaisia päämiehiä ja Yhdysvaltain presidentti Donald Trump – tunnetusti US lähetti valkoisten eurooppalaistensa jälkeläisiä I Maailmansotaan – aivan juuri Eurooppaan.

Kuka provosoitui kakkaus-uutisesta?

Blogini poistettiin. Miksiköhän?

Jotta ympäröivää maailmaa voisi tarkastella tasapuolisesti, vääristelemättä, MEDIANKIN on ylitettävä kieltäminen jatkumossa

kieltäminen
kieltoreaktion hyväksyminen
käsitteleminen
uudelleen suuntautuminen

Uusi Suomi haluaa näemmä ylläpitää kuplaa monikulttuurisuuden pelkistä myönteisistä puolista. Jos bloggaaja raportoi kaduille ulostavista ihmisistä, pitääkö henkilöiden yksilöiminen jättää tästedes tasolle, että kyseessä olivat ihmiset - eivät koirat?

Suomalaiset inhoavat toisiaan?!

Suomalaiseen yhteiskuntaan on pesinyt outo piirre ja se on viha ja inho toista suomalaista kohtaan.

Met olemme n. 5 miljoonan kansa, jolla on kieltämättä suuri alue maapalloa ja suuret luonnon rikkaudet.

Kysymys kuuluu; Miksi meidän pitää surkutella ?

Naapurimaa ruotsalaiset ovat valinneet roolinsa olla maailman kansojen omatunto. Se on heidän valintansa.

Tuskin kaikkien ruotsalaisten.

Toinen naapurimaa Venäjä on monkikulttuurinen liitovaltio siinä kuin EU.

Monikulttuurisuus päättyy siihen mistä venäläisyys alkaa!

Suomessa osoitetaan nyt mieltä monikulttuurisuuden puolesta ja Immosta vastaan.


Jotenkin tuntuu, että tässä maassa on kaikilla pallo hukassa. Kansallisuuten perustuvien kansallisvaltioiden alasajosta seuraa tietenkin yhteentörmäyksiä.
Kun rajat avataan pääomalle,työlle, palveluille ja ihmisille kärsii paikallinen ihminen -hiljainen enemmistö.

Eurooppalainen monikulttuurisuus perustuu pieniin kansallisvaltioiden mosaiikkiin, eikä väestöjen pakkosekoitukseen.

Kansanluonteesta

Kansoilla ei tietenkään ole mitään kaiken läpäisevää yhteistä luonnetta. On kuitenkin tilastollisia keskiarvoja jotka määrittelevät sitä minkälaista missäkin on elää.

Suomi on hyvä naapuri venäläisten silmissä

Pari päivää sitten Uutisvuoksen toimittaja kysyi minulta haastattelussa "Onko Venäjä hyvä naapuri?" Vastasin "kyllä"!

Venäläisten kiinteistökauppoja on rajoitettava

Kun nelisen vuotta sitten tulin eduskuntaan, niin ensitöikseni tein lakialoitteen, joka toteutuessaan olisi rajoittanut ETA-alueen ulkopuolisten tahojen oikeutta ostaa Suomesta kiinteistöjä. Sen allekirjoitti kaikki perussuomalaisten kansanedustajat. Pyysin silloin Suna Kymäläistä mukaan, mutta hän ilmoitti, että "asia ei ole ajankohtainen", vaikka hän ennen vaaleja oli niin sanotusti ratsastanut asialla.

Ovatko venäläiset fiksumpia kuin me suomalaiset?

Ovat, ainakin jos me näitä punaisten lasien lävitse katsovia uskomme. Perustelen!

Jos arvostelemme Putinia ja Venajän politiikkaa Ukrainan suhteen, yksi yleinen vastaväite on se, että Putinin politiikalla on Venäjällä 70-80% kannatus. Väitämme, että heidät on manipuloitu uskomaan politiikan olevan oikeaa. Tuo vastapuoli kiistää ehdottomasti, että heitä olisi millään tavalla manipuloitu.

Venäjän saamattomuus ei ole lännen vika

The Economist lehden joulukuun julkaisu otti kantaa Presidentti Putinin jokavuotiseen lehdistötilaisuuteen oivalla karikatyyrilla, jossa Putin ratsastaa (taas) ilman paitaa uhmaavan Venäjän Karhun selässä. Kuvassa kuitenkin näkyy itse asiassa heikentynyt karhu, joka istuu syöttöletkujen avittamana pyörätuolissa. 

Venäläisten kiinteistökauppoja rajoitettava

EU:n ulkopuolisista maista erityisesti venäläisten omistukseensa hankkima maa- ja kiinteistöomaisuus on kasvanut Suomessa sellaisiin mittasuhteisiin, että sen vaikutukset erityisesti Itä- ja Kaakkois-Suomessa eivät nykytilanteessa ole pelkästään positiivisia.  

Kiinteistökauppoja on myös tehty usein paikoista, jotka ovat maamme turvallisuuden kannalta merkittäviä. Lisäksi kiinteistökauppoihin liittyy runsaasti myös rahanpesua. Näiden asioiden selvittäminen on vaikeaa, koska viranomaisyhteistyö venäläisten ja suomalaisten kesken on hyvin vaikeaa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä