TomPackalen

Kaikki blogit puheenaiheesta Dan Koivulaakso

Onko kysymyksessä tietoinen provokaatio?

Säätytalolla on käynnissä Antti Rinteen johtamat hallitusneuvottelut kansanrintamahallituksen muodostamiseksi Suomeen. Hallitusneuvotteluihin osallistuvat puolueet ovat nimittäneet sen eri työryhmiin omia aktiivejaan hallitusohjelmasta neuvottelemaan.

Vasemmistolaiset anteeksipyytelijät

Ei päivää ilman anteeksipyyntöä. Vasemmistoliiton Dan Koivulaakso on jäänyt kiinni housut nilkoissa vanhoista kirjoituksistaan. Sori siitä ja hommat jatkuvat Säätytalolla.

Dan Koivulaaksolta vihapuhetta ihmisiä- ja yrityksiä kohtaan.

Kaikki on lähtenyt varisverkoston idioottimaisista tempuista taas. On yritetty tuhopolttaa auto ja saada väkivaltaa lietsomalla ihmiset aktivoitumaan ja boikotoimaan Ravintola Kaisaniemeä!  Siis yritystä, joka vuokraa tiloja eri tahoille. Sinä voit esimerkiksi vuokrata tilat käyttöö, ilman että kukaan kyselee sinun taustoja.

Kuka järjesti väkivaltaisen mellakan?

Yleensä media kaivaa ärhäkästi tekijät esille, jos jotakin uutisarvoista sattuu. "Jostakin syystä" median toiminta Tampereen mellakan osalta on hampaatonta. Ei ole yritettykään harjoittaa "tutkivaa journalismia" toden teolla. Kiakkovierasmellakasta löytyy netistä vaikka kuinka paljon materiaalia.

Matias Turkkila on kirjoittanut Perussuomalainen -lehteen jutun, josta saa hyvää taustatietoa. Tässä lainaus:

"Itsenäisyys" on viihdettä ja punavihreää anarkiaa

Otsikko kertoo olennaisen. Kun katsoo ja lukee median itsenäisyyspäivän tapahtumista, niin  yhteistä on viihteellisyys: kuka mokasi milläkin tavalla ja kenellä oli paras puku.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä