TomPackalen

Kaikki blogit puheenaiheesta Veropakolaisuus

Lähtijät ja tulijat

Olen alkanut ymmätää  noita seitsemää rikasta sukua jotka veroparatiiseihin varansa kätkevät ja eläkeöytessään itse menevät perässä.

Tänään on alkamassa muuttoliikeke hyvin toimeentulevienkin ammattitaitoisten osalta, että lähdetään ulkomaille pienemmän verotuksen maihin.  Ei hätää.  Väestökatohan tänään korvaantuu ulkomailta tulevalla EKn  toivomalla halvemmalla työvoimalla.

Menoja leikkaavalle hallituksellemme vinkkinä.  Poistetaan rajavartijoilta kalliit turhat aseet kun maahamme on tänään vapaa pääsy.

On rikos olla rikas.

Onko se rikos, kun on rikas?

Näin ajattelee varmasti moni rikas tällä hetkellä. Meillä on suomessa veroasteet jo tapissa, joten on helppo hyökätä rikkaiden ja hyvä tuloisten kimppuun. Mitä veropakolaisuus käytännössä edes tarkoittaa? Onko väärin, jos olet kovalla raatamisella ja rehellisellä työllä ansainnut omaisuutesi?

Ratkaisu veronkiertoon: Suomesta Pohjois-Korea!

Verohallinto ehdottaa, että Suomi ryhtyy perimään maasta pysyvästi muuttavilta ihmisiltä ns. "jäähyväisveroa". Syynä Karl Fazerit ja Nalle Wahlroosit, jotka muuttavat Suomesta jeeraan, koska täällä on liian suuri verotus. Eli käytännössä se, että Suomen kansalaiset jättävät Suomen liian korkean verotuksen vuoksi, koitetaan ratkaista nostamalla verotusta.

Ymmärrän veropakolaisia ja muidenkin kannattaa

Frendini Jouni Flemming muutti pari vuotta takaperin Turusta Thaimaahan kauas Suomen byrokratiasta ja verotuksesta. Tarina ei ole uniikki, vaan olemme nähneet vastaavia mediassa nyt monta kertaa. Wahlrooskin lähti Ruotsiin.

Yleinen reaktio on näyttänyt monilla olevan viha ja ärtymys. Pahimmillaan Jounia on jopa haukuttu isänmaanpetturiksi.

Perusasiat kuntoon – yhteiskunta ihmisiltä ihmisille

Jo kuutisen vuotta jatkunut talouskriisi on tuonut maamme politiikassa ideologiset erot tuntuvasti esiin. Maamme talouden huonon kehityksen varjolla syyllistetään työttömiä ja heikennetään valtaosan asukkaidemme mahdollisuuksia säälliseen elämään. Kansalle toitotetaan toitottamasta päästyä, että muuta vaihtoehtoa ei ole. Olemme konkurssissa, jos he eivät jousta, joilla joustamisen varaa ei ole enää pitkään aikaan todellisuudessa ollutkaan. Ilmiö on myös kansainvälinen ja edellyttää kansan voimallista nousua harjoitettua politiikkaa vastaan, niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin.

Varo vaurastumista - maastamuutto odottaa!

Kansallinen identiteetti - olkoon se nyt vaikka suomalaisuus - velvoittaa toimimaan maansa parhaaksi. Näin ainakin olen ymmärtänyt ja reippaasti myös oppina saanut niin lapsuusperheessäni, koulussa ja työelämässä. Toisaalta jotkut haluavat irtautua ja etsiä vaihtoehtoja.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä