TomPackalen

Kaikki blogit puheenaiheesta Shengen-sopimus

Vapaan liikkuvuuden pimeä puoli - kotien ryöstöt!

Järjestäytynyt rikollisuus on tunkeutunut maahamme kuin sairaus, jota lääkkeillä ei paranneta.

Vapaa maahanmuutto on pahin EU:n liittymisen vitsaus, jota nyt maamme kansalaiset maksavat kotiensa ryöstöillä ja pelolla. 

En enää uskaltaisi asua omakotitalossa, jonne rikollisjärjestöt ovat kehittäneet omat ammatilliset toimensa.

Huolimatta siitä, että asuntoihin on asennettu Verisuret ym. suojaukset, rikolliset ovat nuo turvasuojaukset onnistuneet  ohittamaan.

Terroristien ja Venäjän tavoitteet EU:ssa?

Brysselin terrori-iskut ja Venäjän toimet EU:n hajottamiseksi ovat samansuuntaisia. Molemmat pyrkivät hajottamaan Euroopan unionin yhtenäisyyden. Kuitenkin eri syistä.

Terroristit jakavat iskuillaan pelkoa, joka lisää muukalaisvihaa Euroopassa ja siten vaikeuttaa turvapaikanhakijoiden asemaa Euroopassa. Se voi johtaa jopa Shengen-alueen hajoamiseen ja kansallisten rajatarkastusten paluuseen.  Terroristien perimmäisenä päämääränä lienee Eurooppaan tulleiden maahanmuuttajien radikalisoituminen ja värvääminen omiin tarkoituksiinsa.

Turvapaikanhakijoita ei tarvitse päästää Suomeen

YK:n Geneven pakolaissopimus tai muukaan Suomea sitova kansainvälinen sopimus ei velvoita Suomea vastaanottamaan ainuttakaan turvapaikanhakijaa. Pakolaisiakaan se ei suoraan velvoita ottamaan, mutta esittää toivomuksen, että kaikki valtiot tunnustavat pakolaiskysymyksen humanitäärisen luonteen ja tekisivät kaiken voitavansa estääkseen tämän aiheuttamasta jännityksiä valtioiden välille.

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä