*

TomPackalen

Kaikki blogit puheenaiheesta Niko Ravattinen

Yleislakko, 30 h työviikko ja hallitukselle potkut?

Vasemmistoliitossa toiminut anarkisti Niko Ravattinen vaikuttaa ammattijärjestö PAMissa. Hän vaatii nyt, että ensi kesänä on järjestettävä yleislakko, jotta tasavallan hallitus saadaan erotettua ja saadaan mm. 30 tunnin työviikko.

http://www.talouselama.fi/uutiset/pamin-kapinasiipi-ampuu-kovilla-yleisl...

Media hyväksyy anarkistien poliittisen väkivallan?

"En vastusta poliittista väkivaltaa, en missään nimessä. Se on ihan paikallaan strategian tietyssä vaiheessa, kun sitä on kuitenkin joskus pakko käyttää, kun tilanne kärjistyy tarpeeks pitkälle […] väkivaltaa on aina ollut pakko jossain vaiheessa käyttää, ja valitettavasti joku tulee aina kuolemaan jossain.”

Näin selkokielisesti kertoi näkemyksiään Niko Ravattinen MoonTV:n haastattelussa. Mies on mm. Palvelualojen ammattiliitto PAM:in liittovaltuuston jäsen ja toiminut aktiivisesti vasemmistoliitossa ja anarkisteissa.

Vasemmiston ay-aktiivi hyväksyy poliittisen vastustajan tapon

Palvelualojen ammattiliitto PAM:in valtuuston jäsen, Vasemmistoliiton jäsen ja anarkisti Niko Ravattinen vaati MoonTV:n haastattelussa lisää poliittista väkivaltaa. Siis lisää poliittista väkivaltaa, jopa tappamista!

Ravattinen on suurelle yleisölle melko tuntematon, sillä hän on esiintynyt aikaisemmin kameroiden edessä naamioituneena, kun hän  on ollut mellakoimassa vasemmistoanarkistien väkivaltaisissa mielenosoituksissa.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä