TomPackalen

Kaikki blogit puheenaiheesta Kylmäsota

Diplomaattien karkoitusdiplomatiaa, huuhaahommiksi meni

Brittein kuninkaalliset saaret käynnisti erikoisen tavan hoitaa diplomatiaansa Venäjän suhteen, kun joku tai jotkut myrkyttivät näiden maiden kaksoisvakoojan tyttärineen maan erään pienen kaupungin eräällä puistonpenkillä. Tosin myrkytystyö ei tuottanut ruumiita - ainakaan vielä. EU:sta eroa hakeva kuningaskunta on samalla saanut karkoitusdiplomatiansa tueksi liki koko "läntisen arvoyhteisön", jossa piskuinen Suomikin pullistelee mukana diplomaatin karkoituksineen.

ILO:n 106. yleiskokous (osa 3)

ILO:n historiaa Kari Tapiolan kertomana (osa2)

Putinin uuskylmäsota tekee hyvääkin

Nyt alkanut uusi kylmäsotakausi voi tehdä hyvääkin. Markkinataloushan uskoi omaan ylivertaisuuteensa ja alkoi pullistella kuin lammen suurin sammakko, mutta nyt Venäjä pullistelee yhtä innokkaasti energiavaroillaan ja rosvokapitalistisilla keinoillaan.

Jos tuosta ei avointa kähinää synny, niin se voi todella tehdä hyvää pullistelevalle markkinataloudelle. Aivan kuin kommunismin aikana markkinoiden piti näyttää, että näin homma hoituu paremmin. Se myös silloin hillitsi ylilyöntejä, joita nyt Neukkulan romahduksen jälkeen on riittänyt liikaakin.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä