TomPackalen

Kaikki blogit puheenaiheesta Demokraatti-lehti

Kiitos kun et jaa valheita Antti Rinteestä

Antti Rinne ei ole luvannut satasta pieniin eläkkeisiin kerralla. Vappupuheessaan hän muistutti Sipilän hallituksen toimista konkreettisin esimerkein.  

 

Sipilän hallituksen menoleikkaukset

Hallituksen menoleikkaukset ovat kohdistuneet opiskelijoihin, työttömiin. lapsiperheisiin ja erityisesti pienituloisiin eläkeläisiin. Näiden ihmisten toimeentulosta on leikattu kymmeniä euroja kuukaudessa, jopa tuhansia euroja vuodessa.

Vallankumousta ajanut Työmies-lehti ilmestyy tänään sovinnon eleenä

"Tänään torstaina herää henkiin TyömiesDemokraatin ensimmäinen edeltäjä. Demokraatti ilmestyy poikkeuksellisesti ja vain tänään Työmies-nimisenä. Lehden jutuista suuri osa käsittelee sata vuotta sitten alkanutta sisällissotaa ja muistaa vuoden 1918 tapahtumia. Työmies-lehti oli aikanaan ajamassa Suomen työväestöä vallankumoukseen. Työmiehen julkaisulla halutaan muistaa vuoden 1918 traagisia tapahtumia ja korostaa sovinnon merkitystä. Demokraatin edeltäjä Työmies-lehti ilmestyi ensimmäisen kerran 2.3.1895.

Demokraatin alamäki

 

Olen pitkään kirjoitellut ilmaisen netin turmiollisuudesta painetuille lehdille. Idea kulkee lyhyesti vain siten, että jos toisille tilattavaa materiaalia tarjotaan ilmaiseksi toisille riittävissä määrin, ilmainen materiaali ottaa ja voittaa jossain kohtaa.

Sattui uutisvirrasta silmään jotain erinomaisen osuvaa, mikä todisti aatteeni jälleen kerran oikeaksi.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä