Tuomiopäivän hallitus pitää torjua SDP:n Antti Rinne on antanut varoituksen

Rinnettä ei saa päästää muodostamaan hallitusta, tai muutoin Suomi ajautuu pahoihin vaikeuksiin talouden ja turvallisuuden saralla. Gallupeja johtavan puolueen puheenjohtaja Rinne valotti median pyynnöstä ajatuksiaan hallituksesta, jos SDP on vaalien jälkeen Suomen suurin puolue. SDP, kokoomus, vasemmistoliitto ja vihreät. Suomen kannalta kyse on tuomiopäivän kokoonpanosta, ja käydään kertauksena läpi, miksi:

 

1. Suomalaisyritykset osuivat päivän lehtimainoksessaan naulan kantaan. Suomi on lähtenyt hyvälle uralle, kun yritykset ovat uskaltaneet investoida ja synnyttää uusia työpaikkoja. Jos Rinne verolinjoineen pääsee valtaan, Suomi ja suomalaiset ovat pulassa.

2. Rajat aukeavat. SDP, vasemmistoliitto, kokoomus ja vihreät. Tätä tuskin tarvitsee perustella yhtään pidemmälle.

3. Ikääntyvien hoito on vaarassa. Turha epäillä, etteikö ”Antti Rinne dream team” avaisi kaikkia palveluita ja tukea paperittomille. Suomalaisille ikääntyville tämä tarkoittaisi sitä, että julkisten terveyspalvelujen jonot kasvaisivat entisestään. Eikä ole muuten ilmaista.

4. Autoilu vaikeutuu ja kallistuu. Ruoka kallistuu. Rinne itse on puhunut autoverosta, polttomoottorien kiellosta ja lihaverosta. Jokainen voi miettiä, saako hän näihin ajatuksiin tukea vihreiltä ja vasemmistolta.

5. Suomi päättää yhä vähemmän omista asioistaan. Odotettavissa on syvempää integraatiota EU:ssa. Suomen päätökset ulkoistetaan Saksaan.

Suomen suunta on siis Rinteen voittaessa selvä. Jos joku vielä laskee kokoomuksen varaan, se on turhaa. Olen äänestänyt aikoinani samannimistä puoluetta, josta on nykyisin jäljellä vain nimi. Kokoomus ei ole enää koti, uskonto ja isänmaa -pohjalla. Puolue on ääriliberaalien linnoitus, jossa ideologia on mennyt järjen edelle. Lisäksi Rinteen hallituksessa kokoomus olisi pelkkä apupuolue. Jos puolueessa on jotain yrittäjämyönteistä henkeä jäljellä, ei sen pihinä paljon SDP:n, vasemmistoliiton ja vihreiden yhteisrintaman puristuksessa kuulu.

TomPackalen
Perussuomalaiset Helsinki

Tom Packalen on helsinkiläinen Perusuomalaisten kansanedustaja. Ammatiltaan hän on komisario Helsingin poliisilaitoksen johtokeskuksessa ja Utopia Analytics yhtiön toinen perustajista.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu