TomPackalen

Tuomiopäivän hallitus pitää torjua SDP:n Antti Rinne on antanut varoituksen

Rinnettä ei saa päästää muodostamaan hallitusta, tai muutoin Suomi ajautuu pahoihin vaikeuksiin talouden ja turvallisuuden saralla. Gallupeja johtavan puolueen puheenjohtaja Rinne valotti median pyynnöstä ajatuksiaan hallituksesta, jos SDP on vaalien jälkeen Suomen suurin puolue. SDP, kokoomus, vasemmistoliitto ja vihreät. Suomen kannalta kyse on tuomiopäivän kokoonpanosta, ja käydään kertauksena läpi, miksi:

 

1. Suomalaisyritykset osuivat päivän lehtimainoksessaan naulan kantaan. Suomi on lähtenyt hyvälle uralle, kun yritykset ovat uskaltaneet investoida ja synnyttää uusia työpaikkoja. Jos Rinne verolinjoineen pääsee valtaan, Suomi ja suomalaiset ovat pulassa.

2. Rajat aukeavat. SDP, vasemmistoliitto, kokoomus ja vihreät. Tätä tuskin tarvitsee perustella yhtään pidemmälle.

3. Ikääntyvien hoito on vaarassa. Turha epäillä, etteikö ”Antti Rinne dream team” avaisi kaikkia palveluita ja tukea paperittomille. Suomalaisille ikääntyville tämä tarkoittaisi sitä, että julkisten terveyspalvelujen jonot kasvaisivat entisestään. Eikä ole muuten ilmaista.

4. Autoilu vaikeutuu ja kallistuu. Ruoka kallistuu. Rinne itse on puhunut autoverosta, polttomoottorien kiellosta ja lihaverosta. Jokainen voi miettiä, saako hän näihin ajatuksiin tukea vihreiltä ja vasemmistolta.

5. Suomi päättää yhä vähemmän omista asioistaan. Odotettavissa on syvempää integraatiota EU:ssa. Suomen päätökset ulkoistetaan Saksaan.

Suomen suunta on siis Rinteen voittaessa selvä. Jos joku vielä laskee kokoomuksen varaan, se on turhaa. Olen äänestänyt aikoinani samannimistä puoluetta, josta on nykyisin jäljellä vain nimi. Kokoomus ei ole enää koti, uskonto ja isänmaa -pohjalla. Puolue on ääriliberaalien linnoitus, jossa ideologia on mennyt järjen edelle. Lisäksi Rinteen hallituksessa kokoomus olisi pelkkä apupuolue. Jos puolueessa on jotain yrittäjämyönteistä henkeä jäljellä, ei sen pihinä paljon SDP:n, vasemmistoliiton ja vihreiden yhteisrintaman puristuksessa kuulu.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (12 kommenttia)

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

6. Ilmastohysterian toimien vaikutukset Suomen talouteen.

-Kuuntelin puolikorvalla eilistä Hesarin järjestämää paneelia josta tuli Tiilikaisen toistaman "miten tämä nyt sitten edes teoriassa voitaisiin tehdä" kysymyksen lisäksi mieleen vaikutuksen Suomen talouteen joita ei voi luonnehtia muulla sanalla kuin katastrofi.

Käyttäjän tervoneneduskuntaan kuva
Janne Tervonen

Demareitten sähköautolinjaus on matemaattinen mahdottomuus, tai sitten valtio ottaa toisen mokoman lainaa... Ilmeisesti lainanotto kuitenkin kiihtyy mutta kuinka paljon.

Käyttäjän mhatakka kuva
Markku Hatakka

Pitäisikö Suomi-Venäjä seura lopettaa? Koska muuten ”Finlandisierung”?

https://suomivenajaseura.fi/yhteystiedot/hallitus

https://suomivenajaseura.fi/yhteystiedot/valtuusto/

Ja nämä kaikki ihmiset ”Venäjän agentteja”?

”Venäjänkieliset Suomessa ja Seurassa
Suomessa on eri laskutavoista riippuen 30 000-70 000 venäjänkielistä maahanmuuttajaa. Heillä on kaikki se venäjän kieleen ja kulttuuriin liittyvä tieto ja taito, joita haluamme seurassamme viedä eteenpäin kaikkien suomalaisten keskuuteen. Emme kuitenkaan ole vielä kattavasti tavoittaneet heitä ja vain pieni osa monimuotoisesta venäjänkielisten ryhmästä on mukana toiminnassamme. Jäsenrekisteriimme äidinkielekseen venäjän on ilmoittanut ainoastaan 459 henkeä ”
https://suomivenajaseura.fi/venajankieliset-toimin...

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Eduskunnassa on aivan liian monta poliisia.

Käyttäjän SeppoPajunen kuva
Seppo Pajunen

Eduskunta on läpileikkaus kansakunnasta, mutta poliisien lisäksi suhteettoman paljon vanhalestoja ja muita uskovaisia, urheilijoita ja muita julkkuja. - Herra Hakkaraisia on ainoastaan yksi aito alkuperäinen kappale.
- Soinin jytkyjen jäljiltä paljon sattuma-ja kertakäyttökansanedustajia-ja ministereitä, joita nyt, lähinnä sinisten kautta saattohoidellaan takaisin siviilihommiinsa.-Soini itse ei ole vielä loppusijoituspaikkaansa löytänyt, tai ainakaan kertonut...?

Käyttäjän tomivaalisto kuva
Tomi Vaalisto

Rinteen terveydestä on ollut kovasti puhetta. Espanjan "keuhkokuumeen" jälkeen Antti Rinne on kuin varjo vain entisestä.
Vaalipaneeleissa Rinteen keskittymiskyky on surkea ja pelkkä puheen pitäminenkin vaikutti ylivoimaiselta.

Onko Antti Rinteellä voimaa johtaa hallitusta? Hyväkuntoiset Sipilä ja Vanhanen ovat molemmat kertoneet jaksamisen olleen välillä aika tiukilla. Absolutisteina heillä ei ole ollut ongelmia "keukokuumeen" kanssa.

Käyttäjän mattihytola kuva
Matti Hytölä

Äänestän Kokoomusta sillä se voi voittaa SDPn ja näin estää katastrofin.

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Tom. Pidin. Kyllä tämä on, kuin tuomiopäivän aatto, jos ei Jumala meitä armahda jumalattomasta menosta. Saisi ylhäiset alentaa ja alhaiset ylentää. Siunaten, Lasse.

Käyttäjän JussiVaahtikari kuva
Jussi Vaahtikari

Kohdat 1-4. ovat täysin ristiriidassa kohdan 5. kanssa. Päätä kumpi tuomiopäivän profetia toteutuu ja jatketaan keskustelua sitten.
Noin niinkuin ylipäätään Suomen politiikan sykleistä kun katselee, niin mikään hallitus ei pysty saamaan maailmanloppua aikaan. Ei edes tämä edellinen, vaikka kovasti kylmäsikin. Joten jos vähän tuota sisältöä kontekstiin.

Jaa no. Kyllä Packalenin Venäjä kommenttien toteuttaminen meidät ongelmiin pistäisi, mutta vaikea nähdä, että tuossakaan yksin pääset (onneksi) päättämään.

Airi Pulkkinen

Antti Rinne: Pakolais- ja turvapaikkapolitiikkaan halutaan lievennystä: pakolaiskiintiöitä on kasvatettava ja perheiden yhdistämistä on helpotettava. Talouselämä 3.4.2019

SDP:n ohjelmasta: Kehitysrahoitus on saatava nostettua 0,7 %:iin bkt:sta. Tälle vuodelle tähän on budjetoitu 989 miljoonaa euroa = 0,41 % bkt:sta, siis lisää n. 600 milj.eu.

Antti Rinne totesi 9.10.2016 turvapaikanhakijoiden kuluista, että olemme maailman rikkaimpia, eikä apu ole ongelma taloudellemme, eikä myöskään raha ole pois työttömiltä tai eläkeläisiltä. Pääministeriainestako?

Käyttäjän AnttiKoskela kuva
Antti Koskela

Outo veto T. Packalenilta tehdä näin vaalityötä Rinteen hyväksi.

Käyttäjän JanneSutela kuva
Janne Sutela

Antti Rinne ja demarit taisivat kääntää takkiaan jo ennen vaaleja.

Lukekaas:

http://jannesutela.puheenvuoro.uusisuomi.fi/274236...

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset