TomPackalen

Pääministerin nuhteet ja sisäministerin puuhastelu eivät riitä...

 

...kun hallitus on epäonnistunut sisäisen turvallisuuden vaalimisessa ja uhreina ovat Suomen lapset

 

Yhteiskunta ei ole pystynyt pitämään huolta suomalaisten lasten ja nuorten tyttöjen turvallisuudesta. Näin on pakko Oulun seudulta kantautuvien uutisten perusteella todeta. Perjantaina poliisi kertoi, että alle 15-vuotiaita uhreja on löytynyt lisää, samoin kuin maahanmuuttajataustaisia epäiltyjäkin. Lisäksi poliisi vahvisti, että yksi uhreista on viime syksynä kuollut. Syvä osanottoni uhreille ja heidän läheisilleen.

 

Ainakin minulle on epäselvää, kuinka paljon 13-15-vuotiaita tyttöjä Oulun vyyhdissä kaikkiaan on joutunut seksuaalirikosten uhreiksi. Epäiltyjä taisi jo ennen perjantaina tiedotettua tapausta olla telkien takana kymmenkunta. Heistä kaikki ovat julkisuudessa olleiden tietojen mukaan täysi-ikäisiä ulkomaalaistaustaisia miehiä, jotka saapuivat Suomeen kiintiöpakolaisina tai turvapaikanhakijoina. Rikosnimikkeet ovat järkyttäviä. Törkeitä ja perusmuotoisia raiskauksia, törkeitä lapsen seksuaalisia hyväksikäyttöjä ja niin edelleen.

 

Tekisi mieli haukkua hallitusta, joka on näin pahasti epäonnistunut sisäisen turvallisuuden kanssa. On kuitenkin pakko vedota siihen tämän hulluuden lopettamiseksi. Sisäministeri Mykkänen virittelee toimenpideohjelmaa, pahasti myöhässä. Ohjelman sisällön on oltava kunnollinen ja konkreettinen. Enemmistölle suomalaisista eivät pääministerin nuhteet ja sisäministerin puuhastelu riitä. 

 

Minusta ohjelmassa pitää lähteä siitä, että kaikki, joilla ei ole maassaolon edellytyksiä, sijoitetaan paluulentoa odottamaan paikkaan, jossa heidän aiheuttamansa vaara ympäröivälle yhteiskunnalle on minimaalinen. Tällaisia paikkoja löytyy esimerkiksi Isosaaresta ja Lapista. 

 

Tiedän, etteivät ääriliberaalit ja vihervasemmisto ehdotustani niele. Jälleen kerran saamme kuulla, kuinka suomalainenkin raiskaa. Se ei ole mikään puolustus eikä varsinkaan poista erityisesti lapsia uhkaavaa vaaraa, joka on jo konkretisoitunut kauhistuttaviksi tapahtumiksi. Kysynkin vastapainoksi, onko vihervasemmisto valmis välikysymykseen, jos hallituksen toimet jäävät vajaiksi?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

19Suosittele

19 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (42 kommenttia)

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Tämä on pelkkää poliittista teatteria vaaleja varten. Packalen tietää hyvin, ettei keskitysleirejä Suomeen rakenneta.

Jos näissä asioissa haluaa olla aktiivinen, voisi puuttua suomalaisten seksiturismiin esimerkiksi Thaimaassa. Siellä 10-vuotiaita tyttöjä ja poikia hyväksikäyttävät "raiskausringit" ovat olleet valtava ongelma jo 30 vuotta.

Käyttäjän Setarkos kuva
Sakari Vainikka

Outo kommentti! Senkö vuoksi, että seksituristit käyvät sikailemassa Thaimaassa, Suomessa ei saisi suojella pikkutyttöjä raiskauksilta?

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Lapsia pitää Suomessa suojella seksuaaliselta hyväksikäytöltä. Luultavasti kommentoijakin tietää, että Suomessa rekisteröidään joka vuosi n. 1200 lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä. Vai tietääkö?

Määrä on suuruusluokaltaan pysynyt samana vuosikausia, vaikka 2017 laskua olikin n 6 %. Lasten seksuaalinen hyväksikäyttö on ikiaikainen ongelma ja ilmiö, eikä sitä ratkaista Packalenin vaatimillla toimenpiteillä. Ääniä niillä toimenpidevaatimuksilla kerätään.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Packalenin ehdottamilla keskitysleireillä ei ole mitään tekemistä pikkutyttöjen suojelun kanssa. Ne ovat sama asia kuin Trumpin muuri, katteeton vaalitäky.

Käyttäjän vpsainio kuva
Vesa-Pekka Sainio Vastaus kommenttiin #9

Jouni hei, eikö mielestäsi ole "lievää" kärjistämistä kutsua esitettyjä säilöönottokeskuksia keskitysleireiksi?

Tanskan hallituksen toimia kannattaa seurata ja ottaa niistä kokemuksista mallia jos vastaavaa puuhattaisiin Suomessa. Hyvä ehdotus Packalenilta!

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/suunnitelmat-t...

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman Vastaus kommenttiin #12

"Säilöönotoksi" kutsuttiin vielä 1980-luvulla ulkomaalaisten vangitsemista ilman syytettä ja tuomiota. Keskitysleiri-nimitystä käytettiin jo buurisodassa 1899-1902, se kuvaa hyvin tällaista "internointia."

Käyttäjän mikkokokko kuva
Mikko Kokko Vastaus kommenttiin #9

Siis, eikö paperittomat ole hyvä kerätä palautuskeskukseen? Tätä tietääkseni Tanska suunnittelee eikä siellä puhuta keskitysleireistä. Mitä olen kuullu, niin ei tätä ajatusta vastusta tanskalaiset demaritkaan.

Mutta mikäli pitää paikkansa, että osa näistä Oulun seksuaalirikoksia lapsiin tehtailleista nuorista miehistä olisi saanut jo Suomen kansalaisuuden, niin ongelma on päästetty jo liian pahaksi. Pelkään että tämä uusi ilmiö on tullut jäädäkseen Suomen maaperälle.

Käyttäjän SeppoPajunen kuva
Seppo Pajunen

Juu, minustakin ei ole fiksua, että poliisimies-poliitikko yrittää jatkoa ratsatamalla näillä, mm. Oulun tapahtumilla?!
- Sisäministeri esiintyi Ylen Ykkösaamusta rauhallisen pragmaattisesti, asialinjalla, sillä ei sisäministerikään mitään nopeaa silmänkääntötemppua pysty ongelman edessä tekemään.
- Ja tuskinpa valtiojohto ja viranomaiset tarttuvat Sampo Terhonkaan "hätäkokouskutsuun?"

Tapahtumien ja ongeman ympärillä vaahtoajia ja uhoajia riittää ilman valtiojohtoakin.
-Löytyvät, tarpeelliset keinot voi kaivaa tehokkaasti rauhallisemminkin.

Käyttäjän mikkokokko kuva
Mikko Kokko

Snellmanin kommentti on tulkittava niin, että se on nyt vain kestettävä kun tämä ilmiö on rantautunut Suomen maaperälle.

Käyttäjän TimoAunio kuva
Timo Aunio

Nyt HETI on aloitettava sillä jotta yhtään mies puolista "turvapaikan" hakijaa ei päästetä venkuloimaan Suomeen .ennenkuin edelliset on kotoutunut . Ja usean kielteisen turva päätöksen saaneet poistuneet takas kehitysmaahansa .

Vai onko ihan pakko aiheuttaa sisällissodan uhka Suomeen ?

Spr,vihreät , sdp,luona,vasemmisto,tHalonen,AKontula,liAndersson .
He ovat tavallaan syypäitä ja velvollisia maksamaan uhreille korvauksia terapia kuluihin yms.

Käyttäjän reijokallinen kuva
Reijo Kallinen

Vai niin, että oikein sisällissodalla aletaan uhkailemaan. Ei tämä kuitenkaan ole mitään uutta. Kun lukee persujen omaa lehteä, niin sieltä tämän tyyliset viestit tulevat julkisuuteen.
Miten esimerkiksi Suomen Punainen Risti, sotamarsalkka Mannerheimin perustama järjestö on syyllistynyt johonkin laittomaan ja tuomittavaan toimintaan?
Kirjotuksesi kyllä sopii Packalenin ajatusmaailmaan. Tästä sinulle pisteet.

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen

Nyt on ruskea menneisyys antanut pelolle vallan ja sortunut tyttömäiseen hätäilyyn.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/269117-hallitusta...

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Sampo Terhon epätoivo alkaa olla käsin kosketeltavaa. Hän tuskin saa mitään järkeviä töitä Suomesta vaalien jälkeen, kun ei osaa edes ruotsia.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Packalen on populisti, tai sitten tietämätön. Saatte valita.

Suomessa kirjataan vuosittain n. 1200 lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä. Asiantuntijoiden mukaan todellinen lukumäärä on huomattavasti suurempi.

Lasten seksuaalinen hyväksikäyttö on ongelma. Ehkä Packalenkin sen ymmärtää?

Ilmeisesti hän poliisina ja poliitikkona ei kuitenkaan ymmärrä, että tuo ongelma ei alkuunkaan ratkea poistamalla maasta joitain turvapaikanhakijoita.

Packalen viittaa Oulun seudun tapahtumiin, ja unohtaa luonnollisesti kertoa että epäiltyjen joukossa on myös Suomen kansalaisia.

Jos "sisäinen turvallisuus" aidosti kiinnostaisi Packalenia niin hän ei tietnkää tääalsiai tarinoita suoltaisi. Mutta vaalit ovat tulossa, joten kaikki irtopisteet kerätään.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Suomen kansalaisuus maksaa sähköisesti haettuna 380 euroa ja paperisena hakemuksensa jätettynä 480 euroa.

P.S. Esimerkiksi poikkeavuudet kielitaitovaatimuksista hyväksyttävissä erillisin selvityksin.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Totta.

Mutta ei kuitenkaan aivan totta. Mutta on totta että joistain maista kansalaisuuden voi ostaa. Suomesta kansalaisuutta ei voi ostaa.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen Vastaus kommenttiin #14

Kaikki Oulun epäillyt seksuaalirikolliset ovat ulkomaalaistaustaisia.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala Vastaus kommenttiin #16

Ahaa. Ihan hirveätä. Tärkeä tieto ja pointti. Taustaisuus nimittäin. Kyllä nyt rajat kiinni taustaisille.. Mutta miten poistamme jo maassa olevat taustaiset, jos heillä on Suomen kansalaisuus, ja ovat jopa ehkä täällä syntyneetkin?

Pakko kysyä: Oletko sinäkin poliisi ja persu?

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen Vastaus kommenttiin #20

Meillä jokaisella on oma arvomaailmamme.

Jos olen sinun arvomaailmassasi ”poliisi ja persu” niin sille määritelmällesi en luonnollisesti voi mitään.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala Vastaus kommenttiin #23

Ei minulla ole mitään käsitystä siitä mikä olet. Esitin vain kysymyksen, johon et vastannut. Ei minua häiritse vaikka olisit eläkkeellä oleva kokoomuslainen bussikuski.

Huvitti vain tuo kommenttisi, josta jäi sellainen käsitys että Suomen kansalaisuuden voi ostaa. Ei taatusti voi. Ja huviiti myös tuo taustaisuuden korostaminen, mikä kyllä viittaisi siihen että et ole ainakaan juristi etkä poliisi.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen Vastaus kommenttiin #24

Mielikuvat ovat mielikuvia ja tosiasiat ovat tosiasioita.

Niiden sekoittaminen keskenään on oikeutesi, koska sananvapaus Suomessa.

Käyttäjän ajjmikkola kuva
Jouko Mikkola

Tämä onkin ihan uutta että poliitikot yrittää kerätä irtopisteitä, katos kummaa. Mutta sellaistahan ei tietenkään vasurien ja demarien poliitikot ole koskaan koittaneet.

Suomen kansalaisia on muuten paljon esim. somaleissakin, mutta on eri asia että pitävätkö he itseään suomalaisina. Kannattaa kysyä asiaa joltain tavissomalilta, eikä miltään husulta, niin totuus selviää.

Käyttäjän vpsainio kuva
Vesa-Pekka Sainio

Pekka hei, ei koko ongelma eli kaikki vuotuiset seksuaalirikokset tietenkään maagisesti katoisi mihinkään jos tuevapaikanhakijoille olisi säilöönottokeskuksia, mutta sillä olisi positiivinen vaikutus siten, että osa rikoksista jäisi tapahtumatta. Jokainen tapaus vähemmän on ns. kotiin päin.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Tottahan tuo. Kun Oulun hiipparit olisi ajoissa poistettu, niin uhreja ei olisi männä vuonna ollut 1200, vaan ehkä noin 1195.

En kuitenkaan voi mitään sille että mediaa myöten melkein kaikki mielestäni ovat nyt niin populisteja, niin populisteja että. Kaikki tuomitsevat ja vaativat, mutta missä he olivat vuonna 2017, kun uhreja (rekisteröityä) oli 1 168?

En muista kenenkään tuominneen ja vaatineen. Niinpä väistämättä mieleen nousee epäilys siitä, että nyt ratkaisevaa on tekijöiden taustaisuus.

Käyttäjän ajjmikkola kuva
Jouko Mikkola

Mykkänen todella kiemurteli Ykkösaamussa, kyllä nyt näki että koville otti vastailla toimittajan kysymyksiin. Ei olisi millään halunnut sanoa sitäkään, että mistä maista näitä Oulussa raiskauksiin syyllistyneitä tyyppejä on Suomeen tullut, mutta kun toimittaja vaati ja sanoi ettei lakaista nyt maton alle.

Mutta myöhäistä se on enää selitellä, kun housuissa jo on. Mykkäsestä ei ole sisäministerin hommia hoitamaan, ei ollut Risikosta ja Orvostakaan.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Raiskauksiin syyllistyvissä tyypeissä on äärettömän harvoin sellaisia, jotka eivät ole jostain maasta lähtöisin. Aina heillä jokin syntymämaa on.

Olisiko syytä avata myös heimotaustat? Onhan kansalaisilla oikeus tietää. Arvioni mukaan 2000-luvulla noin 20 000 - 25 000 suomalaista lasta on joutunut seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi. Olisi kenties hyvä kertoa tekijöiden taustat, synnyinmaat ja heimoisuudet koko kansalle.

Koska sisäinen turvallisuus.

Käyttäjän SuneKristerSahlstedt kuva
Sune Sahlstedt

Katselin äsken Mykkäsen selityksiä ja täytyy sanoa, että se mies on aika lailla tietämätön tosiasioista. Mykkänen toisti sen mantran, että "missään kulttuurissa tämän tapaiset teot eivät ole hyväksyttyjä!" Ja heti perään puhuttiin lapsiavioliittoista, jotka ovat hyväksyttyjä jossain "kulttuurissa". Mannerheim sanoo päiväkäskyssään 14.3.1940, että Suomeen oli hyökännyt maa "jossa oli toiset siveelliset arvot!"
Totta tosiaan, näillä nuorilla muslimimiehillä, jotka ovat saapuneet Suomeen, niin heillä on toisenlaiset siveelliset arvot. He tulevat kulttuurista, jossa "vääräuskoisten" raiskaaminen on hyväksytty asia, jopa hyve!
Kokoomus on julistanut, että "monikulttuuri on ihana asia!". Ollaanko edelleen samaa mieltä kun nähdään, että monikulttuurin ensimmäiset uhrit ovat nuoria tyttöjä, vieläkin lapsia?

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Nyt sitten tässäkin kommentissa syyllistetään kaikki lähi-idästä tulleet nuoret miehet.

Tällaista on se uusi normaali, ja sitten kuorossa huudetaan emme ole rasisteja!, emme ole rasisteja!

Jokainen ihminen on demokratian mukaan kohdattava yksilönä.

30-luvulla ihmisiä kohdeltiin Saksaa laumana, koska he kaikki olivat syntyperältään vääriä ja rikollisia.

Ilmeisesti osa keskustelijoista oikeasti haluaa Suomeen tämä 30-luvun järjestyksen.

Kylläpä taas on viisasta tekstiä, ihan persunuoretn tasoista aivopaskaa.

Käyttäjän SuneKristerSahlstedt kuva
Sune Sahlstedt

Kiitos kauniista vastauksesta! Se, että Ritala sanoo noin on minulle kunniaksi. "Jokainen ihminen on kohdattava yksilönä" on hyvä idea ja onneksi se on Suomessa käytäntö. Mutta se kuuluu puhtaasti juutalais-kristillisen ajatusmaailmaan ja on paljon kulttuureja, jotka eivät sitä hyväksy. Helsingissä toimiva syyrialainen imaami torjuu täysin tämän ajatuksen! Muistaako Ritala mitä tämä imaami on sanonut?

Käyttäjän beige03 kuva
Risto Laine

Ainoa oikea tapa hoitaa tämä asia kuntoon on "moraali" ja sen palauttaminen tähän yhteiskuntaan.

Käyttäjän ajjmikkola kuva
Jouko Mikkola

Epätoivon puolelle alkaa jo eräillä "suvaitsevaisilla" mennä. Eräskin "kirjakauppias" on kiihkoissaan väsännyt jo aamutuimaan blogin jostain persunuorista, kun päähän ottaa Oulun raiskausuutisointi. Erään vanhan toimittajan kommentit taas alkaa olla jo suorastaan säälittäviä täällä, hänkin aivan raivoissaan Oulun tapahtumien uutisoinnista. Nämä suvaitsevaista leikkivät olisivat niin mielellään toivoneet, että näistä Oulun raiskaustapauksista olisi täysin vaiettu julkisuudessa.

Suvaitsevaisten "unelma" murenee vauhdilla, hyväuskoisuus alkaa häipyä varmasti monelta.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Pitäisikö kaikkien suomalaisten kirjoittaa kuola valuen persuja hyväilevää tekstiä ja kumartaa Halla-ahoa, joka nykyisen hallitusohjelman hyvksyi?

Miten kukaan voi noita tapahtumia väheksyä, ei niitä kukaan väheksy.

Siltikin joku massaviha ja ihmisten laittaminen samaan kastiin rikollisten kanssa on sitten tyhmyyden ja rasistisuuden huipentuma.

Persunuorien tapaan täälläkin on samoja ajatuksia, että tietystä maasta tulleet ja tiettyyn uskoon uskovat ovat kaikki pahoja.

Emme ole rasisteja huutaa persut, paskapuhetta, rasistinen puolue, jolla ei ole onneksi mitään asiaa enää päättäviin asemiin.

Muut puolueet hoitavat nämäkin asiat persut huutavat netissä, siinä on se pieni ero.

Juu ja kannatus voi olla ihan mikä vaan, siltikään ei hallituspaikka aukea, joten huuto netissä jatkukoon :)

Käyttäjän timonenonen kuva
Timo Nenonen

Jep, Persut tuntuu olevan Suomen ainut täysijärkisten puolue.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Tällainen vaikutelma väkisinkin muodostuu kun pitkällä aikavälillä seuraa erityisesti turvapaikanhakijoihin liittyvää keskustelua ja päättäjien konkreettisia toimia syntyneiden ongelmien ratkaisemiseksi.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Packalen on normaali persu, joka herää kolostaan aina kun erivärinen ihminen on tehnyt rikoksen, muun ajan voikin sitten taksilla ajella ja olla tekevinään työtä.

Persut eivät onneksi enää pääse sekoittamaan suomalaisten päätöksentekoa, joten heille jää aikaa esitellä näitä aivopierujaan sitten täällä blogeissa. :)

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Jos nyt vaikka Mykkänen olisi Ykkösaamussa halunnut antaa jonkun singnaalin, että tämä meno ei käy, se jäi tekemättä. Kun ihan jokainen teko ei Suomessakaan tarkoita vuosien lainsäädäntö vetkuilua voi suoraan laittaa vaikka paperittomat ja ne joita vaikka Irak ei huoli takaisin säilöön näin alkajaisiksi.

Käyttäjän TomPackalen kuva
Tom Packalen

Tämä on aina yhtä surullista, kun Pekka Siikalan ja Jouni Snelmanin kaltaiset ”ymmärtäjät” tulevat puolustelemaan ja vähättelemään näitä raiskauksia. Arvostan kuitenkin, että ilmoittavat kantansa rohkeasti.

Käyttäjän SeppoPajunen kuva
Seppo Pajunen

...Odottelen olisiko Kari Tolvanen edustaja-ja poliisiveljensä kanssa samoilla linjoilla...?

Tolvasen asialliset,rauhalliset kommentit ovat aina olleet samantyylisiä kuin sisäministerin.

Käyttäjän usjussi kuva
Heikki Karjalainen

Kertoisiko Packalen, kuinka paljon Suomessa on todettujen raiskausten kokonaismäärä ennekuin mamujen invaasio alkoi ja, kuinka paljon niitä oikeasti on viranomaisten arvioissa tänään ? Nyt puhutaan siis muistakin kuin mamuista.

Käyttäjän usjussi kuva
Heikki Karjalainen

Minä selvitin- Tilastokeskus:

Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö 2010-2017
1 102
1 242
1 168

Raiskaus 2010-2017
818
1 160
1 245

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Tom. Asiatäyteistä asiaa sinulta. Meidän Suomalaisten pitää tunnustaa syntimme, olemme pois poikenneet oikealta Elämän Tieltä. Raamatun Sana, kymmenet käskyt, eivät enää ole meille korkein ohje ja auktoriteetti. Tapamme turhia sikiöitä ja nyt perkele toi meile lisää "asiamiehiään", luomaan helvetillistä maailmanmenoa. Kyllä, jos koska, niin nyt on parannuksen paikka ja aika. Siunaten, Lasse.

Käyttäjän reijokallinen kuva
Reijo Kallinen

Kyllä sinä Hietanen olet totaalisesti sekaisin. On kuitenkin hyvä, että tuollaiset hörhöt innostuvat Packalenin päästöistä kuin hullu puurosta!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset